AlbumShot maakt app-specifieke albums voor je screenshots

 AlbumShot Photos-app

Bent u op zoek naar een manier om de schermafbeeldingen die u met uw iPhone maakt beter te organiseren? Zo ja, dan moet u AlbumShot voor een rondje.

AlbumShot is onlangs uitgebracht jailbreak tweak die albums maakt in de Foto's-app om de screenshots die je maakt op te slaan. Maar het maakt niet alleen een enkel album; het maakt een album aan voor elke app waarvoor je een screenshot maakt. Bekijk onze volledige video-walkthrough voor meer details.

Nadat u AlbumShot hebt geïnstalleerd, kunt u meteen beginnen met het maken van schermafbeeldingen. Er zijn geen instellingen of opties om te configureren, dus het is een eenvoudig installatie- en startproces.

Nadat je een screenshot hebt gemaakt, ga je naar het tabblad Albums in de app Stock Photos en scrol je naar de onderkant van de pagina om je nieuw gemaakte app-specifieke album te vinden. Alle screenshots die u van een bepaalde app maakt, moeten in een eigen map worden gegroepeerd.

Hoewel het waar is dat AlbumShot het organiseren van je schermafbeeldingen misschien gemakkelijker maakt, zul je ongetwijfeld een heleboel verschillende albums krijgen als je regelmatig schermafbeeldingen maakt op je iPhone.

AlbumShot is een gratis jailbreak-tweak die nu beschikbaar is in de BigBoss-repo. Wat denk jij ervan?