Alleen vandaag: PayPal biedt iTunes-cadeaubon van $ 10 voor $ 5

 PayPal 10USD iTunes-cadeaubon halve prijs

Afgelopen december, PayPal is begonnen met de verkoop van iTunes-cadeaubonnen en andere digitale vouchers via de nieuwe Digital Gifts Store.

Het is misschien wel de handigste en meest probleemloze optie om snel je iTunes-tegoed op te waarderen via PayPal, op voorwaarde dat je in de Verenigde Staten bent.

Het probleem is dat andere retailers zo nu en dan korting geven op iTunes-vouchers.

Meestal is 20 procent korting de beste deal die je kunt vinden en 30 procent of meer korting is vrij zeldzaam, maar we hebben nog nooit een korting van 50 procent of meer gezien op iTunes-cadeaubonnen.

Alleen vandaag geldig en zolang de voorraad strekt, biedt PayPal nu een iTunes-cadeaubon van $ 10 aan voor slechts vijf dollar...

Let op: deze deal is nu afgelopen.

Dit aanbod werd voor het eerst opgemerkt door DealNews.

Eerste bezoek PayPal's digitale cadeauwinkel .

Zorg er vervolgens voor dat u handmatig de optie $ 10 selecteert en typ '10' in het veld Waarde om de korting in te wisselen. Volgens de voorwaarden van deze promotie kun je maximaal tien cadeaubonnen krijgen, maar ik heb mensen gezien die meldden dat ze een limiet van 20 of meer hadden bereikt voordat Paypal ze afsloot.

Als je dingen van iTunes koopt, is dit de perfecte gelegenheid om je tegoed voor de halve prijs op te waarderen, want je krijgt in feite 50 procent korting op elke aankoop van iTunes-films, tv-programma's, boeken, App Store- en Mac App Store-apps, In-app aankopen en abonnementen.

Nogmaals, om deze digitale vouchers in de PayPal Digital Gifts-winkel te kopen, moet u een geldige Amerikaanse PayPal-rekening hebben.