Atleet pronkt met Apple Watch met op maat gemaakt rood sportbandje en opvouwbare oplaadstekker

  Apple Watch met rood sportbandje Will Carling 001

Met zo'n spraakmakende lancering van een nieuwe categorie (modieuze) gadget in handen, is het geen wonder dat Apple weliswaar de hulp inroept van 's werelds beste mode-editors, beroemdheden en atleten in een ongekende poging om de gizmo in het bewustzijn van het publiek te plaatsen.

De nieuwste signeersessies voor beroemdheden kwamen via de Britse professionele rugbyspeler en kapitein die wielrenner werd, Will Carling.Eerder vandaag, Carling op Twitter schepte op zijn roestvrijstalen Apple Watch draagt ​​wat lijkt op een op maat gemaakt rood sportbandje.

Trouwens, iemand heeft Carling verteld dat hij de onderste band ondersteboven draagt, zoals blijkt uit de maataanduiding M/L die duidelijk op de foto te zien is.

Sommige mensen wezen erop dat de lichtomstandigheden de kwaliteit van de foto van Carling hadden kunnen beïnvloeden, waardoor de vergelijkbaar uitziende roze sportband er roodachtig uitzag. Voor wat het waard is, roept de tweet van de atleet uit dat hij 'de rode band' leuk vindt. Andere commentatoren zetten hun geld in op een vage mogelijkheid van een (PRODUCT)RED Apple Watch-editie.

In weer een andere tweet vanmorgen deelde hij een foto van een slimme stekker voor de Watch met een unieke opvouwbare oplossing voor elke tand, zodat hij compacter is bij het dragen.

Het is ontworpen voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk.

  Apple Watch UK-stekker Will Carling 001

Lijkt zo voor de hand liggend als je het eenmaal ziet, nietwaar? Onnodig te zeggen dat het niet dezelfde voedingsadapter is die wordt aangetroffen in Watch-dozen die in de Verenigde Staten en elders worden verzonden.

De atleet beweert dat Apple's design-tsaar Jonathan Ive hem zelf de opvouwbare oplader heeft aangeboden. Hij weigerde echter commentaar te geven of ik hem de Apple Watch ook met een op maat gemaakt rood sportbandje heb geschonken.

Ive, bekend om zijn gespierde lichaamsbouw, groeide op in Engeland en speelde rugby op de middelbare school. Carling was de voormalige aanvoerder van het Engelse nationale rugbyteam van 1988 tot 1996.

Twee dagen geleden tweette Carling deze afbeelding.

  Apple Watch met zwart sportbandje Will Carling 001

Apple's pre-launch Watch-hype is volledig van kracht.

Eerder deze week trok een assistent van modeontwerper Karl Lagerfeld naar Instagram deel een interessant uitziende foto van een Apple Watch-editie met de gouden schakelarmband. Die specifieke band is nergens te vinden in Apple's officiële Watch-line-up die het bedrijf op de markt brengt voor het grote publiek.

  Karl Lagerfeld Apple Watch-editie

Zoals we vanmorgen meldden, staat Apple op de Salone Del Mobile Design-beurs in Milaan, Italië, toestaan bijgewoond om de Watch te verkennen en te passen. Het bedrijf toont het apparaat in rijen tafels met glazen blad in het Carlo e Camilla-restaurant in Segheria, met een nogal dramatisch effect.

  Apple Watch display Salone Del Mobile Design foto 001

Andere boetieks en pop-upwinkels in Parijs, Londen en Tokio presenteren het apparaat ook voorafgaand aan de lancering op 24 april. De firma Cupertino begon op 10 april pre-orders voor de Watch aan te nemen.

Slechts een paar uur later was het uitverkocht toen de levertijden op online Apple Stores begonnen te dalen tot juni.

Bron: Wil Carling