Best Buy biedt Apple Watch vanaf 14 augustus aan in Canada

 Apple Watch-schakelarmbandzijde

Best Buy heeft niet aangeboden de Apple Watch sinds zijn debuut op 24 april, maar nu maakt de Amerikaanse retailer voor consumentenelektronica eindelijk plaats in de winkelschappen voor het polsgedragen apparaat van Apple.

The Wall Street Journal onlangs zei dat Best Buy de Apple Watch vanaf 7 augustus in meer dan honderd Amerikaanse winkels en online zal aanbieden.

Slechts een week later ligt het apparaat in de Best Buy-winkels in Canada, volgens naar MobileSyrup. Dit zal de voetafdruk van het apparaat in Canada vergroten, waar het vanaf de eerste dag exclusief verkrijgbaar is via de online en retail Apple Stores.

Best Buy Canada zal de Apple Watch en de Apple Watch Sport-modellen op 14 augustus verkopen. Canadese shoppers kunnen het apparaat online kopen en in de fysieke winkels van de grote winkelier in heel Canada.

Net als hun Amerikaanse tegenhangers, mogen Canadese klanten het apparaat passen voordat ze het kopen.

“We weten dat onze klanten Apple Watch willen. Het is een van de meest gezochte producten op BestBuy.ca geworden”, zegt Tony Sandhu, Senior Vice President of Merchandising bij Best Buy Canada. 'We zijn verheugd om de felbegeerde Apple Watch naar meer Canadese consumenten te brengen, vooral met de feestdagen in aantocht.'

De publicatie kon ook de bevestigingsverklaring krijgen van een Apple-woordvoerder, die zei: 'Klanten houden van Apple Watch en we zijn verheugd om het vanaf 14 augustus aan te bieden op Best Buy-locaties in heel Canada.'

Volgens Apple zelf: 'Meer dan 50 Best Buy-winkels zullen Apple Watch- en Apple Watch Sport-modellen op tijd voor de kerstinkopen verkopen.'

In navolging van de lanceringsstrategie van de Apple Watch in de Verenigde Staten, zal Best Buy Canada in totaal zestien verschillende Apple Watch- en Apple Watch Sport-modellen aanbieden.

Voorlopig heeft Best Buy geen 18-karaats gouden Apple Watch Edition-modellen.

Bron: Mobiele Siroop