CNN-app bijgewerkt met ondersteuning voor iPhone 6 en verbeterde landschapsmodus

 nieuwe cnn

CNN heeft vanochtend zijn iPhone-app geüpdatet naar versie 2.4. Je herinnert je misschien Apple SVP Phil Schiller die vorige week met deze app op het podium pronkte iPhone-evenement , waarbij wordt benadrukt hoe het profiteert van de grotere schermen van de Iphone 6 en 6 Plus .

Het lijkt op update van vandaag brengt die ondersteuning voor de twee nieuwe smartphones, evenals een handvol andere verbeteringen. CNN zegt dat de app een veel verbeterde landschapsmodus heeft - die er geweldig uitziet op mijn iPhone 5s - mooiere fotogalerijen en meer.Hier is je volledige wijzigingslogboek:

Wat is er nieuw in versie 2.4
- Bijgewerkt ontwerp voor iPhone 6
– Verbeterde landschapservaring
– Verbeterde fotogalerijen
– Kleine bugfixes

Zoals Phil Schiller op het podium al zei, heeft CNN zijn app opnieuw ontworpen om te profiteren van de grotere schermen in de nieuwe iPhones. Je kunt de nieuwe landschapsmodus met gesplitst scherm zien in de bovenstaande afbeelding, die van mijn 5s is. Ik wed dat het eruit ziet manier beter op een iPhone 6/6 Plus.

Hoe dan ook, als je de update wilt bekijken, kun je de CNN-app voor iPhone vinden gratis in de App Store . En voor degenen die zich afvragen, zowel de iPhone 6 als de 6 Plus zijn verkrijgbaar voor pre-order nu, en zijn gepland om te beginnen op vrijdagochtend in de winkelrekken.

Bedankt Mat!