Categorie: Contacten

Hoe contactgroepen op Mac te beheren

Leer hoe u contactgroepen op uw Mac beheert. U kunt handmatig groepen contactpersonen maken of macOS het zware werk voor u laten doen door slimme groepen te maken. We leggen uit wat ze zijn, hoe ze werken en hoe je groepen op je Mac kunt maken, bewerken en verwijderen.

Groeps-e-mails verzenden op Mac

In dit bericht laten we u zien hoe u een groeps-e-mail op Mac kunt verzenden. Het verzenden van berichten naar een groep vanaf uw Mac is een vrij eenvoudig en snel proces.

Mac-contacten exporteren

In dit bericht laten we je verschillende manieren zien om niet alleen een visitekaartje met iemand te delen, maar we zullen ook leren hoe je je contacten rechtstreeks naar je Mac kunt exporteren, zodat je ze als back-up kunt gebruiken of gewoon om ze te delen met iemand.

Hoe iCloud-contacten te exporteren

Leer hoe u iCloud-contacten kunt exporteren vanaf elke computer, of het nu een Mac of een pc is. Het enige dat u nodig hebt, is toegang tot een webbrowser en natuurlijk uw iCloud-inloggegevens. We begeleiden u door het hele proces met deze eenvoudige tutorial.

Privacy is dooder dan we denken

Het concept van privacy is verschoven van het connotatierecht dat het ooit was naar een vervagende droom. Waar familiediscussies ooit de eettafel niet verlieten, wordt wat een persoon doet en denkt nu op sociale media gepleisterd in een...