Couria quick reply tweak komt naar iOS 8

 Couria iOS 8

Met de ondergang van biteSMS was er een duidelijke behoefte aan berichten aanpassingen , met name snel antwoord en snelle opstel-tweaks. Couria , een snel antwoord en een snelle opstelling tweak dat debuteerde voor het eerst op iOS 7 , is een tweak die lijkt te voorzien in de behoefte.

Vandaag de dag, de ontwikkelaar, Qusic, plaagde de vooruitgang die hij maakte op Twitter. Hier leest u wat u kunt verwachten.

Als de iOS 8-versie van Couria zoiets is als de iOS 7-release, kunnen gebruikers een lichtgewicht app-add-on voor Berichten verwachten. Hier is mijn video waarin ik het heb over de iOS 7-versie:

Om snel antwoord te gebruiken, kunnen gebruikers communiceren met bannermeldingen of meldingen op het vergrendelscherm. Voor snel opstellen kunnen gebruikers ervoor kiezen om een ​​Activator-gebaar in te stellen om een ​​compositievenster voor nieuwe berichten op te roepen.

Met betrekking tot het potentieel van Couria, hier is: wat ik te zeggen had over de iOS 7-versie:

Couria belooft veel, maar het is niet zonder kansen voor verbetering. Sommigen kunnen klagen over het uiterlijk van de tweak. Het heeft een iOS 7-gecentreerde stijl, maar sommigen vinden misschien dat het nog steeds de glans mist die nodig is om deze tweak te laten concurreren met biteSMS.

Helaas is biteSMS niet langer in beeld - althans voor de nabije toekomst. De deur staat wagenwijd open voor een tweak om in te grijpen en te proberen de grote leegte te vullen die is achtergelaten door een van de meest gewaardeerde jailbreak-tweaks in de geschiedenis van jailbreaking.

Ik denk niet dat we moeten verwachten dat Couria een 1:1-vervanging is voor biteSMS, want dat is een hele opgave voor elke ontwikkelaar. Maar ik hoop echt dat Couria ons een snel antwoord en een snelle compositie-ervaring kan bieden die waardig is voor hoe het biteSMS-team het zou hebben gedaan.

Wat vind je van Couria en zijn potentieel? Kijk je uit naar wat Qusic in petto heeft?