Google werkt Chrome voor iOS bij met Cast-ondersteuning

 Chrome iOS-iPhone

Na een relatief rustige periode als het gaat om Chrome voor iOS , toont Google opnieuw de bereidheid om zijn populaire iPhone- en iPad-browser verder te ontwikkelen met handige nieuwe mogelijkheden.

De nieuwe Google Chrome-versie 36.0.1985.49 is nu beschikbaar voor downloaden in de App Store , waardoor Cast-ondersteuning wordt uitgebracht voor websites die integratie met Cast-apparaten hebben geïmplementeerd.Verder bevat deze editie ook stabiliteitsverbeteringen en bugfixes en een licht aangepast app-pictogram voor je startscherm ...

Google specificeert niet hoe de Cast-functie werkt op ingeschakelde websites.

Cast is AirPlay van Google, dus Chrome voor iOS kan nu een compatibele webpagina verzenden naar Apple TV-achtige Android-apparaten die integreren met Cast-technologie, volgens Ondersteuningsdocument van Google .

Bij het installeren van de nieuwe versie, zult u merken dat het Chrome-pictogram op het startscherm eindelijk de afgeschuinde rand onderaan heeft laten vallen. Ik heb altijd een hekel gehad aan zo'n vreemde ontwerpkeuze, omdat de iOS-apps van Google hierdoor niet op hun plaats lijken in iOS 7.

Hopelijk zal deze ontwerpaanpassing geleidelijk overgaan naar de andere iPhone- en iPad-apps van Google.

Release-opmerkingen vermelden het volgende:

  • Hiermee kunnen mobiele sites die Cast-ondersteuning hebben toegevoegd, werken met uw Cast-apparaat.
  • Stabiliteitsverbeteringen en bugfixes.

Download Google Chrome gratis in de App Store.

De universele app vereist iOS 6.0 of hoger.