Hoe iPhone 4.2.1 te jailbreaken met PwnageTool

Het Dev Team is zojuist uitgebracht PwnageTool 4.2 , a jailbreak voor iOS 4.2.1 voor iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4 (AT&T en Verizon), evenals de iPad, Apple TV en iPod Touch 3G en 4G.

PwnageTool stelt je in staat je iPhone te jailbreaken op de nieuwste iOS 4.2.1 terwijl de basisband behouden blijft, waardoor je: ontgrendelen met UltraSn0w , ervan uitgaande dat u nog steeds op basisband 01.59.00 zit.

Deze stapsgewijze handleiding laat u zien hoe u: jailbreak je iPhone 4.2.1 met PwnageTool, een jailbreak voor iPhone alleen voor Mac...Stap 1: Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes gebruikt. Als dat niet het geval is, werkt u iTunes bij en synchroniseert u vervolgens uw iPhone. Sluit iTunes als u klaar bent.

Stap 2: Download de juiste firmware 4.2.1 voor uw iPhone-model van onze sectie downloads . Download PwnageTool 4.2 vanaf daar te.

Stap 3: Start PwnageTool, selecteer Expert Mode en selecteer vervolgens uw apparaat. Klik op de blauwe pijl om verder te gaan.

Stap 4: Blader nu naar de iOS 4.2.1-firmware die u in stap 2 hebt gedownload.

Stap 5: Selecteer “Algemeen” en klik op de blauwe pijl om verder te gaan. Als uw iPhone NIET op een officiële provider staat, selecteert u 'Activeer de telefoon'. Als je een officiële luchtvaartmaatschappij hebt (bijv. AT&T in de VS), zorg er dan voor dat deze optie is uitgeschakeld. U kunt de rootpartitie ook vergroten tot ongeveer 1.000 MB. Klik op de blauwe pijl om verder te gaan.

Stap 6: U bevindt zich nu in de instellingen van Cydia. Van daaruit kunt u ervoor kiezen om vooraf te installeren jailbreak-apps zodat u dit later niet hoeft te doen. Graaf rond deze optie als u nu apps vooraf wilt installeren. Als u klaar bent, klikt u op de blauwe pijl om door te gaan.

Stap 7: U bevindt zich in 'Instellingen voor aangepaste pakketten'. Standaard moet 'Cydia Installer' worden geselecteerd. Zorg ervoor dat deze is geselecteerd en klik op volgende.

Stap 8: Klik op 'Build' en klik vervolgens op de blauwe pijl.

Stap 9: Selecteer waar u uw aangepaste firmware wilt opslaan. Ik bewaar het graag op het bureaublad. Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Stap 10: PwnageTool zal nu uw aangepaste IPSW bouwen, wat een paar minuten zou duren.

Stap 11: Als u klaar bent, helpt PwnageTool u om uw iPhone in de DFU-modus te krijgen. Volg gewoon de instructies die op uw scherm verschijnen: houd de aan/uit-knop en de home-knop samen 10 seconden ingedrukt; laat de aan / uit-knop los terwijl u de startknop ingedrukt houdt. Als je klaar bent, zal PwnageTool je vertellen om te gaan en te herstellen in iTunes.

Stap 12: Zodra u iTunes start, zal het u vertellen dat het een iPhone heeft gedetecteerd in de herstelmodus en dat deze moet worden hersteld. Klik OK.

Stap 13: Klik in iTunes op 'herstellen' terwijl u de Alt/Option-toets op uw Mac ingedrukt houdt. Er verschijnt een venster. Selecteer de aangepaste IPSW die in stap 10 is ingebouwd.

Stap 14: iTunes zal je iPhone herstellen met deze aangepaste firmware, wat een paar minuten zou duren.

Als je klaar bent, zou je het Cydia-pictogram op je springplank moeten hebben. Afhankelijk van je basisbandversie, kun je misschien zelfs ontgrendelen met UltraSn0w .

Laat ons weten hoe het voor jou is gelukt door hieronder een reactie achter te laten.