IGN benoemt 'Valiant Hearts: The Great War' tot gratis spel van de maand

 dapper

Goed nieuws voor gamers, IGN heeft genaamd Ubisoft's 'Valiant Hearts: The Great War' is de gratis game van de maand voor januari. De game heeft een beoordeling van 4,5 van de 5 sterren in de App Store, uit duizenden recensies, en het wordt meestal verkocht voor $ 4,99 .

Voor degenen die niet bekend zijn met de titel: Valiant Hearts is een populaire puzzelavonturengame die een boeiende verhaallijn en een unieke mix van puzzel-verken-actie-gameplay biedt. Het landde afgelopen zomer voor het eerst op consoles en kwam in de herfst op iOS.De game, die in 1914 begint, is geïnspireerd op brieven die zijn geschreven tijdens de Eerste Wereldoorlog. Vier personages (en één hond) zoeken het slagveld af om een ​​jonge Duitse soldaat te helpen zijn liefde te vinden in dit emotionele verhaal over overleven, opoffering en vriendschap.

Hier zijn enkele dingen die je van Valiant Hearts kunt verwachten:

  • Een emotioneel avonturenspel geleverd met een unieke toon en kunststijl.
  • Kom in actie en help je helden de Grote Oorlog te overleven door puzzels op te lossen of door vijandelijke linies te sluipen
  • Reis terug naar beroemde WO1-locaties en bezoek historische veldslagen aan het westfront, zoals de slag bij de Marne of de slag aan de Somme!
  • Leer, in samenwerking met Apocalypse World War 1 en Mission Centenaire 14-18, meer over de Grote Oorlog door middel van historische artikelen en deel ze met vrienden.

En hier is een video die laat zien hoe de game er in actie uitziet:

Het is vermeldenswaard dat de game uit verschillende afleveringen bestaat en dat de aanbieding alleen aflevering 1 omvat. Andere afleveringen kunnen worden gekocht via in-app-aankopen voor $ 3,99. Hoe dan ook, ik zou doorgaan naar IGN's website en pak dit op nu het nog kan.

Opmerking: IGN zegt dat er een probleem is dat voorkomt dat sommige niet-geregistreerde gebruikers sleutels claimen. Er wordt aan het probleem gewerkt en het zou voor maandag verholpen moeten zijn.