Infuse 1.3 drops: AirPlay, Wi-Fi bestandsoverdracht, fullscreen TV out en meer

  Infuse 1.3 voor iOS (iPad main)

FireCore , de jongens die je de hebben gebracht aTV Flash Zwart voor gejailbreakt Apple TV-boxen lanceerden in april hun iOS-mediaspeler-app, Infuse, in de App Store.

Mijn initiële beoordeling prees de aantrekkelijke gebruikersinterface en ondersteuning voor meer dan een dozijn niet-iOS-mediaformaten, maar bekritiseerde het gebrek aan draadloze media-overdracht en niet-bestaande AirPlay-ondersteuning, inclusief het ontbreken van ondertiteling via AirPlay, wat het potentieel van Infuse om mijn doel te worden ernstig heeft belemmerd -naar iOS-mediaspeler.Trouw blijven aan zijn belofte , is het team in de tussentijd hard aan het werk geweest om de eerste functieset van de app uit te breiden. Ik heb de 1.3-update van vandaag de afgelopen week of zo getest en ik ben blij te kunnen melden dat - tot mijn grote vreugde - de nieuwe versie de meeste van de eerste klachten die ik ermee had, verhelpt.

Lees verder voor de volledige onthulling…

Infuse vertrouwde oorspronkelijk op iTunes File Sharing om je media te synchroniseren.

Versie 1.3 voegt nu de handige Wi-Fi-bestandsoverdrachten toe. Open eenvoudig de optie Bestanden toevoegen en klik op de knop 'via browser' voor instructies. Start vervolgens uw desktopbrowser - uw iOS-apparaat en computer moeten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk - en bezoek de link die Infuse biedt.

  Infuse 1.3 voor iOS (iPad-upload)

Je wordt getrakteerd op de prachtige webinterface die er net zo uitziet als de native app. U kunt bestanden rechtstreeks slepen en neerzetten of de knop Toevoegen in de webapp gebruiken. Als je haast hebt, is het verstandig om enorme mediabestanden aan de zijkant te laden door je apparaat via een USB-kabel op iTunes aan te sluiten. Naast browsergebaseerde Wi-Fi-overdrachten, ondersteunt Infuse 1.3 ook FTP-bestandsoverdracht.

  Infuse 1.3 voor iOS (browserupload)

Afgezien van iTunes-bestandsdeling en draadloze media-overdracht, kan Infuse van vroeger video's downloaden van je Dropbox en e-mailbijlagen, met behulp van de standaard iOS 'Open In'-functie. Infuse 1.3 breidt ook de oorspronkelijke trakt.tv-ondersteuning uit door je toe te staan ​​video's te beoordelen en die shouts naar de service te sturen.

  Infuse 1.3 voor iOS (iPad Traktr)

De meest bruikbare verbetering in Infuse 1.3 (althans voor mij) is AirPlay-ondersteuning. Nu kan ik die films eindelijk naar mijn grote tv-scherm sturen via mijn Apple TV-hockeypuck. AirPlay in Infuse 1.3 ondersteunt veel populaire bestandsindelingen, waaronder MKV, MP4, M4V en een paar andere.

En mocht je een van de meer obscure mediaformaten tegenkomen, dan kunnen deze op volledig scherm worden gestreamd door de iOS AirPlay Mirroring-functie in te schakelen. Maak je geen zorgen, Infuse zal je indien nodig naar deze optie leiden.

Hier is het AirPlay-pictogram tijdens het afspelen van media.

  Infuse 1.3 voor iOS (iPad afspelen)

Helaas zal Infuse 1.3 geen ondertitels weergeven via AirPlay, een functie die veel App Store-mediaspelers missen of slecht implementeren. Positiever is dat FireCore me vertelt dat ze eraan werken om ondertiteling via AirPlay in de komende 1.3.1-update mogelijk te maken.

  Infuse 1.3 voor iOS (iPad-ondertiteling)

Ten slotte maakt Infuse 1.3 tv-uitzending op volledig scherm mogelijk bij gebruik van een HDMI- of VGA-adapter. Je kunt ook posten wat je aan het kijken bent op Facebook of Twitter.

Als je Infuse in eerste instantie hebt doorgegeven vanwege het gebrek aan wifi-overdrachten en AirPlay-ondersteuning, heeft de update van vandaag die zorgen weggenomen, dus je kunt het net zo goed proberen.

Krachtige gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige iOS-mediaspeler die ondertitels via AirPlay streamt, moeten wachten op de volgende update om deze broodnodige thuisbioscoopfunctie mogelijk te maken.

Infuse kost vijf dollar in de App Store.

Het universele binaire bestand weegt 43,7 MB en ondersteunt de iPhone 3GS/4/4/5, iPod touch van de derde generatie of hoger en iPads met iOS 5.0 of hoger.