iPhone 4 een dag eerder bezorgd?

 FedEx Man

Als je je iPhone 4 vooraf hebt besteld bij Apple en hebt gekozen voor bezorging, heb je waarschijnlijk een e-mail ontvangen waarin staat dat je iPhone wordt op 23 juni geleverd , wat een dag eerder ligt dan gepland.

De e-mail luidt:

Onderwerp: Apple Store – Je iPhone wordt op 23 juni geleverd
Van: donotreply@apple.com
Datum: di 22 juni 2010 00:11:30 -0500

Beste Apple Store-klant,

Je hebt onlangs een e-mail met een verzendbericht van Apple ontvangen waarin staat dat je iPhone is verzonden.

Deze e-mail is om te bevestigen dat uw levering op 23 juni zal plaatsvinden. Hoewel de trackinginformatie van Apple en FedEx momenteel een latere datum kan aangeven, kunt u op de ochtend van 23 juni op de FedEx-website kijken om uw pakket tot aan uw deur te volgen.

In het geval dat u op 23 juni niet beschikbaar bent om de levering te accepteren, kan het handiger zijn om onze pre-sign leveringsoptie te gebruiken door onze Bestelstatus-website te bezoeken op http://www.apple.com/orderstatus.

Eerlijk,

Het Apple Store-team

Dus, komt onze iPhone echt op de 23e aan? Ik betwijfel het. Ik denk dat dit gewoon een grote fout van Apple is, en misschien is iemand in Cupertino hiervoor ontslagen.

Vorig jaar toonde mijn UPS-tracking aan dat mijn 3GS ook een dag eerder zou aankomen, maar de telefoon werd uiteindelijk een extra dag vastgehouden en werd uiteindelijk op de geplande datum afgeleverd.

Heeft u een van deze e-mails ontvangen? Denk je dat je iPhone op de 23e aankomt?