Jailbreak-tip: spoof uw locatie in Snapchat om een ​​geofilter te gebruiken

 Snapchat SPoof-locatie

Fantoom voor Snapchat is een populaire jailbreak-tweak waarmee je kunt superchargen Snapchat met allerlei bolt-on functies. Het heeft ook de mogelijkheid om uw locatie te vervalsen.

Snapchat gebruikt je locatie om je aangepaste geofilters te presenteren, dit zijn in feite stickers die je op je Snaps kunt plaatsen die je huidige locatie weergeven. Je kunt bijvoorbeeld normaal gesproken geen Parijs-filter aan je Snaps toevoegen, tenzij je daadwerkelijk in Parijs was.

Met de locatie-spoofing-optie van Phantom is het mogelijk om filters te vinden voor elke gewenste locatie over de hele wereld. Het is ook supergemakkelijk te gebruiken. In onze videotutorial laten we je zien hoe je je locatie in Snapchat kunt vervalsen om aangepaste filters toe te voegen.



Allereerst moet je de repo met Phantom voor Snapchat toevoegen aan je Cydia-bronnen. De repository is als volgt:

http://cydia.cokepokes.com

Zodra je die repo hebt toegevoegd, installeer je Phantom voor Snapchat en start je Snapchat.

 Snapchat Phantom Spoof-locatie

Je kunt dan een nieuwe Snap in Snapchat maken, op het locatiepictogram tikken en je locatie vervalsen door op de gewenste locatie op de kaart te tikken en vast te houden. Zodra u dat doet, wordt de kaart gesloten en kunt u naar links of rechts vegen op uw Snap om alle beschikbare filters te bekijken. U zou nieuwe geofilters moeten zien verschijnen op basis van uw vervalste locatie.

 Phantom voor Snapchat-spooflocatie

De spoof-locatieknop bevindt zich naast de 'T'-knop en ziet eruit als een vizier

Ik probeerde het uit en ik voegde een paar nieuwe Snaps toe aan mijn verhaal waarin ik het ene moment in Tokio was en het andere moment in Parijs. Als je niet vaak kunt reizen, dan is dit misschien het op één na beste.

Wat denk je?