Kinderen willen een iPad voor Kerstmis - en niets anders

Luister, ouders. Je kinderen willen een iPad. Laat je niet meeslepen door de Microsoft Surface-commercials of het gebabbel van de Nintendo Wii U. Of je kind nu 6 of 16 is, de iPad staat bovenaan de kerstverlanglijstjes voor 2012, een nieuwe enquête heeft het. Volgens Nielsen Wire draagt ​​de top vier van de vijf meest gewilde cadeaus voor kinderen en tieners een Apple-logo.

Nog intrigerender zijn de veranderingen in wat Apple-producten deze feestdagen willen ten opzichte van vorig jaar. De trend is in ieder geval in één woord samen te vatten: tablet…Uit het onderzoek bleek dat 48 procent van de kinderen van 6-12 jaar oud was had een iPad bovenaan hun lijstje. Niet zomaar een iPad.

Kinderen, zelfs zesjarigen, zijn technisch onderlegd en zijn niet gevallen voor Apple's reclameblitz rond de iPad mini. Ze kennen de score en lezen het technische nieuws: de full-size iPad 4 is populair bij jonge kinderen en tweens.

Nintendo's Wii U - ontworpen om wat leven in de verouderende Wii-spelconsole te brengen - is de #2-keuze voor deze leeftijdscategorie, met 39 procent van de stemmen.

Wat echter interessant is, is dat de tween tech titan – de iPod touch – is gedaald naar de derde plaats in de vakantie-enquête. Ja, de mini is kleiner en past beter in de hand van een jongere, maar kom op, waar is het Retina-display, toch?

De iPod touch werd altijd gezien als de toegangspoort tot een iPhone.

Je moeder had er een, je grote broer of zus had er een en jij wilde hem ook. De iPhone heeft echter een deel van zijn exclusiviteit verloren, een deel van zijn cache onder de jongere mensen.

Waarom?

Wat heeft je oudere broer of zus - of kan niet stoppen met zeuren?

Ja, een iPad.

Niets zorgt ervoor dat kinderen iets meer willen dan wanneer iemand anders het heeft.

http://www.youtube.com/watch?v=MGMsT4qNA-c

Daarover gesproken, Nielsen ontdekte dat de iPad door 21 procent van de tieners van 13 jaar en ouder gewild was. Slechts dertien procent wilde de iPad mini. Microsoft's Surface op drie procent gebonden met de PlayStation Portable en de Nintendo DS.

Zoals, echt, een DS?

De top vijf van meest gewilde gadgets door tieners, naast de iPad, omvatte een computer (19 procent), een andere tablet dan de iPad (18 procent), de Wii U en de iPhone.

Blijkbaar is de iPhone niet de tienermagneet die hij ooit was. Hoogstwaarschijnlijk hebben de tieners die een iPhone wilden er al een en zijn ze verder gegaan.

Wat betreft smartphones: terwijl veertien procent van de ondervraagde tieners een iPhone wil voor Kerstmis, hoopt slechts 11 procent op een Android-telefoon, terwijl slechts negen procent van de ondervraagde tieners een Samsung Galaxy Note of Tab onder de boom hoopt te vinden.

Wat zeg je?

Vond je die peuterclip leuk?

Hier, nog een.

http://www.youtube.com/watch?v=_3tam2Pwyqk

Dus ik weet waar ik voor mijn kinderen ga winkelen - en het zal niet de speelgoedwinkel zijn.

Godzijdank maakt Apple geen auto's.