Lara Croft GO krijgt een releasedatum

 Lara Craft Go-teaser 002

Lara Croft GO, een aankomend turn-based mobiel strategiespel van Hitman GO-makers Square Enix, komt op donderdag 27 augustus naar het iOS-platform. In een persbericht dat de releasedatum aankondigt, heeft Square Enix zei de aankomende game biedt 'een nooit eerder vertoonde kijk op de iconische franchise, met uitdagende levels, prachtige beelden en een betoverende soundtrack.'

Lara Croft GO is gemaakt door Square Enix Montréal en Crystal Dynamics en speelt zich af in een oude beschaving. De game combineert verkenning met het oplossen van puzzels en maakt gebruik van een turn-based concept dat de Hitman GO-serie zo populair heeft gemaakt bij fans van strategiespellen.

 Lara Craft Go-screenshot 002

Game-visuals zijn van topklasse, zoals de screenshots bevestigen.

Fans van Lara Croft kunnen alle gebruikelijke kenmerken van een Lara Croft-game in GO verwachten, inclusief door Square Enix bevestigde oude tombes, mysterieuze locaties, lang vergeten artefacten en enge wezens, om er maar een paar te noemen.

 Lara Craft Go-screenshot 003

Aangekondigd als een viering van de iconische Lara Croft-franchise, tilt Lara Croft GO het Hitman GO-concept naar een geheel nieuw niveau. “We werken nauw samen met Crystal Dynamics en zijn verheugd om de nostalgische liefde die we hebben voor de ultieme vrouwelijke avonturier, Lara Croft, aan te boren en je te brengen... de essentie van avontuur”, aldus Patrick Naud, Head of Studio bij Square Enix Montréal .

Daarnaast een Lara Croft GO-geïnspireerde wedstrijd zal fanart tonen tijdens het Lara Croft GO-feest op PAX Prime in Seattle op 28 augustus, met exclusieve prijzen voor artiesten.

Je kunt je kunstwerk indienen bij info@square-enix-montreal.com met de onderwerpregel 'Lara Croft GO Art Contest Submission' samen met je naam.

Alle opbrengsten van de wedstrijd komen ten goede aan Child's Play Charity.

Officiële Lara Croft GO Art-wedstrijdregels zijn beschikbaar Hier .

Lara Croft GO wordt een premium-release zonder in-app-aankopen.

Bron: Square-Enix