Plants vs. Zombies 2 nu beschikbaar om te downloaden

 Plants vss Zombies 2 (teaser 001)

Op dit moment lijkt het alsof we al een eeuwigheid op 'Plants vs. Zombies 2' hebben gewacht. Eerste voorbeeld in maart van dit jaar moest het vervolg op PopCap's populaire torenverdedigingsspel lancering in juli , maar werd uitgesteld tot 'late zomer'.

Een paar weken geleden was de titel zacht gelanceerd in twee landen: Australië en Nieuw-Zeeland, zonder uitleg wanneer we de titel stateside zouden zien. Maar wees niet bang, het wachten is voorbij. 'Plants vs. Zombies 2: It's About Time' is zojuist wereldwijd in de App Stores verschenen...

Uit de beschrijving van de App Store:

'De zombies komen... terug. Het zal tijd worden! Het vervolg op het succesvolle actie-strategie-avontuur met meer dan 30 Game of the Year-awards is hier. Ga met Crazy Dave mee op een waanzinnig avontuur waarin je legioenen zombies zult ontmoeten, begroeten en verslaan van het begin der tijden tot het einde der tijden. Verzamel een leger van krachtige nieuwe planten, laad ze op met Plant Food en versterk je verdediging met geweldige nieuwe manieren om je hersenen te beschermen.”

En hier is je officiële PvZ-trailer:

Zoals je kunt zien, is de game vrijwel vanaf de grond opnieuw opgebouwd en zijn er nieuwe plantenvoeding en power-ups, nieuwe levels en nieuwe zombies. Het maakt ook gebruik van nieuwere technologieën, zoals cloudbesparing, waarmee u kunt synchroniseren en opslaan op meerdere apparaten.

Je zult ook merken dat de titel nu een freemium-app is, wat betekent dat het gratis te downloaden en te spelen is, maar op een of ander moment zul je worden aangemoedigd om in-app-aankopen te doen. De ontwikkelaars zeggen echter dat alles in de game kan worden ontgrendeld via gameplay.

Over gameplay gesproken, hier is een clip:

Als je geïnteresseerd bent, kun je 'Plants vs. Zombies 2: It's About Time' pakken uit de App Store . Het is universeel, wat betekent dat het werkt op zowel de iPhone als iPad, en natuurlijk is het gratis.