Rokform brengt zijn v3-koffersysteem naar de iPad [review en weggeefactie]

Als je onze volgt opnieuw bekijken en weggeven secties, bent u bekend met Rokform's v3 accessoiresysteem voor iPhone . Voor een korte samenvatting: het v3-accessoiresysteem integreert met de iPhone v3-hoesjes, waardoor een groot aantal extra accessoires in de bestaande hoes worden vergrendeld. Terwijl de RokLock iPad-hoes op de markt komt, zijn er twee nieuwe stukken beschikbaar speciaal voor het iPad-systeem, waarmee je je iPad bijna overal kunt monteren.

De RokLock is een spuitgegoten schuifbehuizing van polycarbonaat voor iPad en iPad 2. De stevige hoes is uitstekend voor bescherming en het externe bevestigingssysteem houdt uw apparaat op zijn plaats. We zijn onze vrienden bij Rokform dankbaar dat ze ons er een ter beoordeling hebben gestuurd en je kunt er ook een voor jezelf winnen...

Ontwerp en functionaliteit

De nieuwe RokLock v3-hoes van Rokform is de eerste slider-hoes die ik voor iPad heb beoordeeld en in het begin was ik erg sceptisch. Ondanks de solide productlijn van Rokform, toen ik de RokLock uit de verpakking haalde, was er aanvankelijke bezorgdheid omdat ik de twee afzonderlijke delen van de behuizing behandelde. De bovenste en onderste stukken klikken in elkaar vast als een tandwiel, waarbij het ene gedeelte bovenaan en het andere aan de onderkant, over de achterkant van de behuizing, wordt afgewisseld. Aan de twee uiterste zijden van de behuizing vergrendelt een klein lipje van boven naar beneden en van onder naar boven. Toen ik op dat moment meer geïntrigeerd dan bezorgd raakte, rende ik snel naar de andere kamer en pakte de iPad.

Eerst schuivend op het onderste onderdeel en vervolgens het bovenste, klikte het lipje en het tandwielachtige systeem uitstekend op hun plaats, tot mijn verbazing. Onmiddellijk voelde de behuizing volledig solide, stijf en beschermend aan. Het in elkaar grijpende ontwerp werkt perfect voor de iPad en schuift precies op zijn plaats.

Net als andere v3-cases in de Rokform-lijn, is een sluitsysteem in de achterkant gegoten. Het gegoten slot maakt gebruik van 4 flenzen en een magneet om op het Remote Mounting System te klikken, een gemagnetiseerde schijf. De RMS-schijf kan met behulp van de 3M-strip op elk oppervlak worden geplakt, maar heeft ook gaten, waardoor hij op zijn plaats kan worden geschroefd. Naast het gebruik van de RMS om uw iPad in huis te plaatsen, verbergt de optionele Maglock-magneet-insteekstrip zich achter de rubberen antislipgrepen.

De anti-slip grips bevinden zich aan de achterkant van de hoes en voorkomen dat de iPad op gladde oppervlakken glijdt. De 6 grepen beschermen ook oppervlakken die je iPad vasthouden, zoals een granieten aanrechtblad of houten salontafel. Met de Maglock-inzetstukken verdubbelen de grepen als magnetische bevestigingen. Perfect voor de koelkast of uw garagewerkbank, de Maglocks zijn een duidelijke upgrade.

Conclusie

Het Roklock v3-systeem is voor de ruige iPad-gebruiker of de casual gebruiker die hard is voor zijn gadgets en kan zijn opgehaald voor $ 69,00 in verschillende kleuren. De carrosserie is stevig, stijf en sterk, maar voegt daardoor wat gewicht toe aan het totale pakket. Zeker, mijn vrouw houdt tijdens het koken van haar iPad op de koelkast, maar met het gewicht is het niet ideaal voor dagelijks gebruik. Ik zie deze zaak op een bouwplaats staan ​​met de plattegronden en indelingen erop. Als hij klaar is, slaat de voorman zijn iPad tegen zijn werkwagen en komt er later op terug, of geeft zijn snelle presentatie op de stalen ligger 24 verdiepingen hoger. Als je op zoek bent naar een koffer die tegen een stootje kan en in beweging blijft, dan is de Roklock jouw zaak.

Voordelen:

  • Stijf en beschermend
  • Inclusief TPE antislipgrepen
  • RMS inbegrepen om iPad overal te monteren
  • Wordt geleverd met RokGard-schermbeschermer

nadelen:

  • Ook al weegt het iets minder dan 1 pond, het voelt erg zwaar aan
  • Maglocks zijn extra

Weggeven

Wat moet je doen om te winnen?

Om de Roklock v3 te winnen:

Een winnaar wordt aan het einde van de week gekozen en gecontacteerd via Twitter DM.

Veel succes aan iedereen, en bedankt aan onze vrienden bij Rokform om deze winactie mogelijk te maken. Houd je ogen uit voor een ander weggeven op iDownloadBlog!

Winnaar bekend!

En de winnaar van onze winactie is @balazs182089. Er is een DM naar de winnaar gestuurd met verdere instructies.

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de wedstrijd en houd ons in de gaten voor meer winacties!