SHARKK's draadloze toetsenbordhoes voor iPad Air 2 kan worden gedraaid voor portret- of landschapsmodus

 SHARKK draadloze toetsenbordhoes voor iPad air 2 1

Ik gebruik graag toetsenbordhoezen voor mijn iPad. Ik raad iedereen met een tablet ten zeerste aan om te investeren in een toetsenbordbehuizing. Het verhoogt de productiviteit aanzienlijk, terwijl het fungeert als een beschermende afdekking voor uw apparaat.

SHARK heeft een draadloze toetsenbordbehuizing speciaal gemaakt voor de iPad Air 2 met een draaibare houder, zodat je je tablet in liggende of staande modus kunt gebruiken zonder iets te missen.De harde hoes in clamshell-stijl heeft een rubberen matte afwerking en past stevig op je iPad Air 2 met alle poorten en bedieningselementen zichtbaar voor toegankelijkheid. Het beschikt over een rotatiestandaard van geborsteld aluminium en de toetsen zijn gemaakt van standaard acrylonitril-butadieen-styreen (ABS).

De koffer sluit veilig met behulp van een vergrendelingsmechanisme. Het openen en sluiten van de hoes activeert de slaap/waakfuncties van de iPad.

De toetsen zijn ontworpen met de Apple-indeling in het achterhoofd en bevatten een aantal iOS-functies, waaronder vergrendelscherm, terugkeer naar startscherm, schermhelderheid, kopiëren/plakken en volume- en afspeelknoppen voor iTunes. Het toetsenbord is voorzien van “fluisterstille” toetsen.

Het toetsenbord wordt gevoed door oplaadbare ION-lithiumbatterijen, die worden opgeladen met de meegeleverde micro-USB-kabel. Het maakt gebruik van Bluetooth-connectiviteit om

Wanneer u de clamshell opent om toegang te krijgen tot het toetsenbord, schuift u de iPad weg van de hoes om toegang te krijgen tot de aluminium standaard. U kunt de tablet vervolgens in de bergbossen plaatsen.

 SHARKK draadloze toetsenbordhoes voor iPad air 2 2

Met de draaibare standaard kun je de iPad 360 draaien voordat je hem in de bevestigingsgroeven plaatst, zodat je je tablet zowel liggend als staand kunt gebruiken. Dit is een functie die vaak wordt weggelaten bij het ontwerp van een toetsenbordbehuizing. Er zijn tientallen redenen om de portretmodus te gebruiken tijdens het typen.

De SHARKK draadloze toetsenbordhoes voor iPad Air 2 is beschikbaar voor $ 40 bij Amazon . Het komt alleen in het zwart. Er is ook een versie voor de originele iPad Air voor dezelfde prijs.

Wat vind jij van deze roterende keyboard case? Laat het ons weten in de reacties hieronder.