Substraat Veilige modus bijgewerkt met iOS 7, ARM64-ondersteuning

 substraat veilige modus:

Goed nieuws vanmorgen voor jailbreakers . Na de release van de nieuw mobiel substraat voor iOS 7 heeft Saurik de Substrate Safe Mode geüpdatet om gebruiksvriendelijker te zijn met de nieuwere firmware en nieuwere A7-apparaten zoals de iPhone 5s en iPad Air.

Voor degenen die er niet bekend mee zijn: de veilige modus voorkomt dat uw apparaat in een permanente crashcyclus terechtkomt door u de kans te geven problematische pakketten te verwijderen. En tot nu toe gedroeg het zich niet goed met de Mobile Substrate-update ...

Hier is de beschrijving van de veilige modus in Cydia:

“Veilige modus is een functie van MobielSubstraat dat voorkomt dat uw apparaat in een permanente crashcyclus terechtkomt door u de kans te geven defecte extensies te verwijderen zonder een volledig apparaatherstel.'

Saurik merkt op dat 'vanaf versie 0.9.4000 dit pakket nog veiliger is op iOS 7 (en op ARM64).' Dit is goed nieuws, aangezien het verwijderen van Substrate Safe Mode een van de stappen was in onze gids om problemen op te lossen die mensen hadden met Cydia Substrate.

Of je nu problemen had of niet, ik raad je aan om te updaten naar de nieuwe veilige substraatmodus. Zoals gewoonlijk zou je het bovenaan het gedeelte 'Wijzigingen' in . moeten zien staan Cydia . Voor meer informatie over het jailbreaken van uw iOS-apparaat, Klik hier .

Bedankt Luxurie!