T-Mobile lanceert onbeperkt '4G' data-abonnement

T-Mobile USA, het op drie na grootste draadloze bedrijf van het land en de enige grote Amerikaanse provider zonder de iPhone, heeft vandaag een nieuw onbeperkt '4G'-dataplan aangekondigd, zoals beloofd vorige maand . Met het nieuwe abonnement krijgt u $ 20 per maand terug als u het Value-abonnement van T-Mobile gebruikt of $ 30 per maand voor degenen met het klassieke spraak- en tekstabonnement.

De nieuwe plannen maken een einde aan snelheidslimieten of bandbreedtebeperking, zei de koerier. Hoewel T-Mobile doorgaat met zijn twijfelachtige praktijk om reclame te maken voor zijn netwerk en deze nieuwe plannen onder de naam '4G', betekent dit in de terminologie van de koerier echt iPhone-compatibel hoge snelheid 3G HSPA+ zoals T-Mobile is veel te laat met de inzet van 4G LTE …Volgens een persbericht kost een Value-abonnement met één regel met onbeperkt bellen en sms'en in combinatie met onbeperkte landelijke 4G-data $ 69,99 per maand. Evenzo kost een klassiek abonnement met één regel met onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en onbeperkte landelijke 4G-gegevens $ 89,99 per maand.

Zeventig dollar per maand voor onbeperkt alles, niet slecht.

Bestaande klanten met Classic- of Value-abonnementen kunnen hun service eenvoudig upgraden door een Unlimited Nationwide 4G Data-abonnement toe te voegen.

T-Mobile lijkt zich bij de provider te hebben aangesloten Sprint in het aanbieden van onbeperkte data als beide Verizon en AT&T hebben onlangs hun nieuwe plannen voor gedeelde data gepusht.

http://www.youtube.com/watch?v=j0eML7aphSc

Wat betreft de iPhone, T-Mobile zal dit jaar waarschijnlijk niet het gewilde apparaat van Apple krijgen. De koerier zal naar verluidt installeren ontgrendelde iPhone-schermen in winkels, een deel van zijn 'Neem je eigen iPhone mee' campagne bedoeld om aan te moedigen ontgrendelaars om 3G-gegevens op hun iPhones uit te proberen en de werking ervan te demonstreren herbenoemd netwerk .

Gisteren werd ook gemeld dat T-Mobile is begonnen met het distribueren van iPhone-vriendelijke nano-simkaarten aan retailers in afwachting van de volgende iPhone starten op 12 september .

Voor meer informatie over T-Mobile's Unlimited Nationwide '4G' Data-abonnement, ga hierheen .

Wat vind je van deze onbeperkte '4G' data-optie van T-Mobile?