Timers beheren op Apple Watch

 Apple Watch-timer

Net als de iPhone wordt de Apple Watch geleverd met een timer waarmee je timers tot 24 uur kunt instellen. In tegenstelling tot de iPhone is de Timer-applicatie een eigen app op de Apple Watch, in plaats van gebundeld met de Clock-app.

Zoals je zult leren in deze Apple Watch-zelfstudie, zijn er verschillende manieren om timers op Apple Watch te maken en te beheren. Bekijk onze gids voor alle details.

Een timer instellen via Siri

De makkelijkste en misschien wel snelste manier om een ​​timer in te stellen op de Apple watch is via Siri. Alleen maar Roep Siri aan en zeg iets als 'stel een timer in voor vijf minuten.' Als je dat eenmaal hebt gedaan, word je automatisch naar de Timer-app geleid met een aftelling vanaf de tijd dat je Siri hebt verteld. Apple Watch Time-siri

Een timer instellen via de Timer-app

Stap 1: Start de Timer-app op Apple Watch

Stap 2: Tik op het HR-gedeelte en verplaats de Digital Crown naar het gewenste uur

Stap 3: Tik op het MIN-gedeelte en verplaats de Digital Crown naar de gewenste minuut

Stap 4: Tik op de knop Start om de timer te starten

Houd er rekening mee dat u met deze methode maximaal 11 uur en 59 minuten kunt gebruiken. Als u extra uren wilt toevoegen, drukt u op de timerinterface en selecteert u de optie 0-24 uur. Door dit te doen, kunt u maximaal 23 uur en 59 minuten bereiken.

Een timer toevoegen aan uw wijzerplaat

U kunt complicaties op wijzerplaten gebruiken die deze ondersteunen om een ​​timer aan de wijzerplaat toe te voegen. De volgende gezichten kunnen een timercomplicatie vertonen:

  • Chronograaf
  • Kleur
  • Mickey Mouse
  • modulair
  • Gemakkelijk
  • Nutsvoorziening
 Apple Watch Timer-complicatie

Als je meer wilt weten over wijzerplaten en het toevoegen van complicaties zoals de timer, neem dan zeker een kijkje in onze Zelfstudie Apple Watch-gezicht .

Wat vind je van de Timer-app op Apple Watch? Geluid uit in de reacties hieronder met uw mening.