Vermeende 12,9-inch iPad Pro-hoesoppervlakken

 iPad-Pro-4

Vandaag heeft Sonny Dickson, de man die verantwoordelijk is voor verschillende nauwkeurige hardwarelekken van Apple-apparaten, gepost afbeeldingen van vermeende iPad Pro-hoesjes die verschillende functies aangeven die uniek zijn voor Apple's geruchten 12,9-inch tablet. Het ontwerp van de behuizing is qua vorm vergelijkbaar met de 9,7-inch iPad Air, maar toont wat lijkt op twee Lightning-connectorpoorten, een aan de onderkant en een andere aan de linkerkant van het apparaat. iPad-Pro-case-3

Het is vermeldenswaard dat Sonny Dickson een bewezen staat van dienst heeft als het gaat om het lekken van Apple-hardware en in het verleden heeft bewezen nauwkeurig te zijn met apparaatgevallen, zoals de iPhone 6-accessoires hij lekte bijna een jaar geleden. Dit lek valt ook samen met andere vermeende iPad Pro-hoesjes waarover we in het verleden hebben gerapporteerd.

 iPad-Pro-hoesje-2

De behuizingen wijzen ook naar stereoluidsprekers, met in totaal vier luidsprekergaten – twee aan de bovenkant van het apparaat en nog eens twee aan de onderkant – in het ontwerp. Uit de afbeeldingen blijkt dat er behalve de grootte geen andere delen van het apparaat zijn gewijzigd. De mute- of rotatievergrendelingsschakelaar lijkt te ontbreken op de iPad Pro, vergelijkbaar met Apple's iPad Air 2, aangezien de enige openingen in dat gebied lijken te zijn voor volumeknoppen, een microfoon en de aan / uit-knop.

 iPad-Pro-case-apparaat

 iPad-Pro-5

Geruchten over de 12,9-inch iPad van Apple doen al een tijdje de ronde, maar het apparaat wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd.

Bron: Sonny Dickson