Waarom ik de 42 mm Apple Watch aanbeveel boven de 38 mm-versie

 Apple Watch 42 mm versus 38 mm 1

Apple Watch Sport-collectie vs. Apple Watch Sport, Milanese Loop vs. Leren loop. Er zijn heel veel keuzes als het gaat om het configureren van een Apple Watch. Er zijn zelfs twee maten om uit te kiezen: 38 mm en 42 mm.

Keuze is goed, en er zijn zeker veel beslissingen te nemen als het gaat om de Apple Watch-configuratie. Maar als het op maat aankomt, zou ik de 42 mm aanbevelen. Tenzij je hele kleine vingers hebt, en a Echt kleine pols, ik denk dat je op zijn minst de 42 mm-versie moet proberen om het uit te testen.

Waarom sta ik zo hoog op de 42 mm Apple Watch? Het is omdat ik ze allebei heb geprobeerd. In eerste instantie dacht ik niet dat het verschil zo groot zou zijn, maar nadat ik met beide aan de slag ben gegaan, neig ik meer naar het aanbevelen van de grotere versie Apple Watch 42 mm versus 38 mm 2

De grotere aanraakdoelen van de 42 mm (links) versus de 38 mm

Waarom geef ik de voorkeur aan de 42 mm Apple Watch? Vanwege het grotere schermformaat zijn de tikdoelen of aanraakbare elementen op het scherm in sommige scenario's merkbaar groter. Op zo'n klein scherm telt elk klein beetje, en hoewel het verschil slechts 4 mm is, maakt het een verschil. U zult ook merken dat u meer tekst tegelijk op het scherm kunt plaatsen, wat een verschil maakt. Dat betekent minder scrollen en swipen.

 Apple Watch 42 mm versus 38 mm 4

De 42 mm (links) plaatst meer tekst op het scherm

Ik denk dat wat ik probeer te zeggen is dat ik vanwege het uiterlijk geen hekel heb aan de 38 mm, ik merk alleen dat het extra onroerend goed de 42 mm-versie in sommige gevallen prettiger maakt voor de ogen; het is gemakkelijker om op schermelementen te tikken.

 Apple Watch 42 mm versus 38 mm 3

De 42 mm (links) plaatst meer opties tegelijk op het scherm

Als er een manier is om rond te komen met de 42 mm-versie, doe het dan. Voor mij is het de extra $ 50 waard, en misschien krijg je zelfs een betere batterijduur volgens Apple.

Wat denk je? Welk horloge rock jij momenteel? Als je er nog geen hebt, welke heb je dan besteld? Geluid uit beneden met uw gedachten en meningen.